OneCNCXR8 udgivelse 63.66

Dette er en stor udgivelse og har opdateringer til vigtige funktioner og funktionalitet.

Sprog
Der er en opdatering til OneCNCXR8 koreansk oversættelse i denne opdatering
Der er en opdatering til OneCNCXR8 tysk oversættelse i denne opdatering
Der er en opdatering til OneCNCXR8 kinesisk traditionel og forenklet oversættelse i denne opdatering
Opdateret sprog italiensk, og XR8 italiensk hjælpefil final
Opdateret sprog japansk 220805

DXF-oversætteropdatering
Der var en ændring for bedre at håndtere splinegeometri i denne udgivelse
Der var en ændring for bedre at håndtere unicode-tekst i lagnavne og tekst

DWG Translator Opdatering
Der var en ændring for bedre at håndtere splinegeometri i denne udgivelse
Der var en ændring for bedre at håndtere unicode-tekst i lagnavne og tekst

Z-niveau Rough Function
Z-niveau rough-funktion har en større opdatering for bedre at håndtere Zig Zag-indgang til Z-niveau rough.

Kommandoleder
Command Manager i alle ObeCNCXR8-versioner er opdateret i denne udgivelse.

OneCNC XR8 Command Manager er blevet opdateret til optimal visning i forskellige skærm- og vinduesstørrelser

Z-niveau Rough Function
Z-niveau rough-funktion har en større opdatering for bedre at håndtere Zig Zag-indgang til Z-niveau rough
Beregningen af den sikre position for Zig Zag er blevet forbedret til traditionel lomme
Z Level Rough-værktøjsstien er blevet opdateret for bedre at kunne håndtere Zig Zag-indgang

Opdateringer til værktøjstip-funktionaliteten

Denne OneCNC XR8 version 63.66 er tilgængelig i OneCNC File Manager.

Læs mere ...