OneCNCXR8 versie 63.18

Deze release heeft nieuwe features:

SOLIDWORKS 2021 direct-bestand is toegevoegd aan alle versies van OneCNCXR8

Directe bestandsimport is nu beschikbaar voor SOLIDWORKS 2021.

Dit betekent nu dat de OneCNC direct alle SOLIDWORKS-bestanden kan importeren van SOLIDWORKS 2004 tot SOLIDWORKS 2021

NIEUWE FUNCTIE in OneCNCXR8-freesversies

OneCNC XR8 Express Advantage Professional en Expert hebben allemaal deze nieuwe functie.

In Mill Stock toolpaths heeft de tegenoverliggende functie een nieuwe functie die automatisch wordt aangesproken door de grensselectie.

Als een onderdeel als dit wordt geconfronteerd en de binnen- en buitengrenzen zijn geselecteerd bij gebruik van de tegenoverliggende functie, zal het automatisch over de eilandruimte vliegen met dezelfde ingestelde insteekafstand.

Stel in op Zig Zag het zal zijn zoals deze foto

Stel in op één richting, het zou er zo uitzien

Als het onderdeel kleiner is en de gebruiker niet wil dat het omhoog en snel over de ruimte gaat, selecteer dan niet de binnengrens.

Andere updates in deze release

Mill-versie
4 assen
Veel verfijningen in 4-assige volledige spiraal rond en langs en wikkel.
Simulatie 4-as is bijgewerkt
In bepaalde gevallen moeten bestanden van eerdere versies mogelijk worden bewerkt als er een bericht is om dit te doen.

Swarf Machining
De spaanbewerking in 5 assen gelijktijdig had een probleem met de nulhoekinstellingen waardoor de uitzondering nu is gecorrigeerd

Mill Profiel
Grote offset veroorzaakte een probleem dat nu is gecorrigeerd.

Afschuiningstool
Voorbeeld van het afkantingsgereedschap is gecorrigeerd.

Draaibank versie
4 assen

Veel verfijningen in 4-assige volledige spiraal rond en langs en wikkel.
Simulatie 4-as is bijgewerkt
In bepaalde gevallen moeten bestanden van eerdere versies mogelijk worden bewerkt als er een bericht is om dit te doen.

Draaibank Threading
Er was een onverwacht frame in het dialoogvenster Externe draad Japanse versie nu gecorrigeerd.

Wire EDM-versie
Draadvonkknoppen op het hoofddialoogvenster zijn gecorrigeerd.

Alle versies van OneCNCXR8

Talen
Nieuwe Japanse taalupdate toegevoegd.
Nieuwe Koreaanse taalupdate toegevoegd

Dimensies
Leiderpijlen werden gecorrigeerd.

Tekst
Nieuwe test werd toegevoegd aan laag 0 in plaats van actieve laag.

Speciale opmerking over OneCNC-licenties

OneCNCXR8 kan worden gebruikt zonder enige verbinding met internet.

OneCNC-applicaties zijn ontworpen om te werken zonder webtoegang om te helpen met volledige gegevensbescherming.

Het updaten van OneCNC is nog steeds eenvoudig met een andere pc die wel webtoegang heeft om uw updates te downloaden.

Gebruikers kunnen naar het OneCNC-web gaan met behulp van het dongle-nummer en het serienummer om de OneCNC-update te downloaden en deze vervolgens naar de OneCNC-pc brengen om bij te werken.

Met deze methode hebt u de volledige controle over uw productiebestanden die niet aan internet zijn gekoppeld.

Gecombineerd met uw OneCNC Perpetual-licentie helpt het bij het bieden van volledige digitale daterbescherming.

OneCNCXR8 versie 63.18 is nu beschikbaar voor alle gelicentieerde gebruikers vanaf de OneCNC Update-server.

Lees meer ...