OneCNC Series Updates

Dit is een geschiedenis van alle OneCNC updates.

Je kunt merken dat er soms een sprong in versie nummers kunnen zijn.

Dit is te wijten aan de intensieve en continue interne tests waar we grondig versies te testen voordat het vrijgeven van bewezen functionele updates.

Om updates te downloaden, zie onze OneCNC Updates pagina.

OneCNCXR3 11.10

Dit geldt alleen voor OneCNCXR3 draaibank Professional

Wijzigingen werden aangebracht aan de toegevoegde Mill Turn module B-as. Dit voegt functionaliteit toe aan de as formaat B om voor de verschillende soorten B-as machines vlak coördinatie.

Wat komt voor OneCNCXR3:

Er is een grote update komt voor de vertalers die is gewerkt voor de afgelopen paar maanden.

Primaire Vertalers:

Dit zijn onze vertalers, omdat ze aan de internationale normen gepubliceerd. Hoewel deze zijn aan de internationale normen we voortdurend monitoren hoe andere CAD-systemen exporteert deze bestanden en een aantal aanpassingen dienovereenkomstig. Dit is de reden waarom ze worden beschouwd als de primaire vertalers en zijn niet onderworpen aan versies van de exporterende CAD.

T hij Primaire Vertalers Include:

STEP IGES en VDA-FS

Secundaire vertalers:

Dit zijn onze secundaire vertalers, omdat ze niet aan de internationale normen en zijn in de veranderlijke oordeel van de ontwikkelaars van de betreffende producten. Daarom noemen we ze secundaire vertalers plus het feit dat zij en kunnen vaak versie beperkt. We zouden altijd raden gebruikers specificeren STEP of IGES van hun klanten aan de afhankelijkheid van specifieke versie integriteit te verwijderen.

De Secundaire Vertalers Include:

Parasolid Rhino3D (3 DM) SAT STL DXF G Code en Solidworks.

Lees meer ...

OneCNCXR3 11.08

Inhoud van Update 11.0 8

Dit geldt alleen voor OneCNCXR3 draaibank Professional en OneCNCXR3 draaibank Express

Wijzigingen werden aangebracht aan de toegevoegde Mill Turn modules CY en B om de functionaliteit van de G17 en G19 of voor de Y-en B-as mogelijk te maken. Ter vereenvoudiging van de post het instellen van een nieuwe instelling is opgenomen in het tabblad Multi Axis in de post.

Lees meer ...

OneCNCXR3 11.02

ALS U OneCNCXR3 netwerkversie NIET INSTALLEREN V11.02 UPDATE tenzij je een NIEUWE Cdkey voor de server en EEN NIEUWE SERIE voor de server
_______

WENN SIE MIT EINER OneCNCXR3 NETZWERKVERSION arbeiten, installieren SIE V11.02 NICHT Bevor SIE EIN NEUES vergeten FÜR DEN SERVER ANGEFORDERT HABEN

De server en series alleen van toepassing op de server software en niet aan de software of het product series.

Inhoud van Update 11.02

Nieuwe OneCNC Server versie 2.02
De OneCNC was opnieuw ontwikkeld om meer licenties flexibiliteit en toekomstige releases te behandelen. Er is een probleem waar de nieuwe server software vereist nieuwe series en een nieuwe Cdkey voor de installatie. Dit geldt alleen voor OneCNCXR3 netwerkgebruikers en-only versie 11.02 en later.

Simulatie / Rest
Alle frezen en draaibank versies hebben een geprofiteerd van onze uitgebreide optimalisatie van onze Simulation / Rest functionaliteit. Deze zijn zowel vanuit snelheidsverhoging en tolerantie verfijning geprofiteerd. Restmateriaal begint nu zien van 0,15 mm toe in gele kleur wordt dan oranje tot aan rood en dan diep rood.

Draaibank Mill Turn
De draaibank molen beurt Y-as module heeft een verfijning aan steun verminderen en verbeteren van de programmering consistentie had. Bogen op de Y-as zijn nu beperkt tot R hetzelfde als de bogen van de wikkelcyclus slechts naar R. De meerderheid van de controles Fanuc zijn de voornaamste accepteert alleen R de wikkelcyclus en we hebben de Y staan ​​voor dezelfde in versie 11.02

Lees meer ...