OneCNCXR7-frisättning 51,81

Vi har släppt OneCNCXR7 Version Release 51.81

Denna release har ett stort antal korrigeringar och justeringar och gäller för alla versioner av OneCNCXR7

VIKTIG NOTERING:

Detta är en viktig funktion att notera av denna uppdatering.

På grund av många uppdateringar av lagnamn och DXF-hantering för att fullt ut kunna stödja multi-byte och standardtext eller en kombination av båda typerna för att följa vissa internationella språk har det varit nödvändigt att ändra några detaljer i vår interna datastruktur av *. onecnc-filer.

Det betyder att filerna som skapats i den här versionen inte är bakåtkompatibla med tidigare versioner av OneCNCXR7. Tidigare filer är framåtkompatibla vilket inte är ett problem Det här är mer en varning om du stöder användare med den här versionen måste de också ha den här uppdateringen för att läsa filen eller du måste använda den tidigare versionen.

De övriga huvudjusteringarna är:

Millsimulering

OneCNCXR7 är utformad för att användas där den övre delen av delen är Z 0. Vissa användare använder också den har maskinbordet eller undersidan av delen som Z 0. Det var en justering gjord för de specifika användarna så det första draget gör inte kommer från bordet eller botten vilket skulle indikera en kollision.

DXF Import / Export

Många ändringar och anpassningar gjordes till både DXF / DWG import och exportfunktioner för att hjälpa landsspråken som stöder och använder multi-byte-tecken och en kombination av både snarare än normal text. Font Style-namn går nu nu vidare för att hjälpa CAD DXF som har svårt att importera och ersätta textstilar.

Skikten

Lagnamn är begränsade till 32 tecken. Justeringar gjordes för att också hantera multi-byte-tecken även i räkningen till 32, trots att de använder många fler byte.

Tidigare när en användare extraherad grometri placerades automatiskt på lagret "Extracted" på grund av olika förändringar i de senaste uppdateringarna hade detta slutat fungera och istället placerades de extraherade enheterna på det aktuella lagret.

Denna 51.80-utgåva innehåller nu fixen och den extraherade geometrin läggs igen automatiskt på lagret "extraherat".

Din nuvarande lagerinställning kommer att förbli oförändrad. Det är bara det oavsett vilket lager du har satt den extraherade geometrin placeras på "extraherad".

språk

Nya språkuppdateringar för tyska holländska italienska kinesiska traditionella och koreanska och japanska språken.

Hjälpfiler

Ny uppdaterad hjälpfil för den italienska versionen.

Den här utgåvan är nu tillgänglig på OneCNC Update-servern,

Läs mer ...